Интернет знания
Ако искате определени хора да не могат да ви намерят във Facebook за известно време, можете да деактивирате профила си. След деактивиране вашият профил изчезва от търсенето, а вашата стена става недостъпна за другите потребители. Коментарите и публикациите, които сте направили, остават видими за другите.
За да активирате отново акаунта, просто влезте с вашия имейл и парола.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Facebook и Google са две от най‑посещаваните уебсайтове в света. Вероятно вече имате профил във Facebook или сте под натиск от приятели и роднини да се присъедините. Ако още нямате Google акаунт, можете лесно да се регистрирате и да получите достъп до услуги като Gmail, Календар, Blogger и други. Св