whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да се свържете с потребител във Facebook без собствена сметка

Facebook позволява да се свържете с хора, които сте познавали в миналото, но без собствен профил това е трудно. Най‑лесният начин е да използвате акаунта на приятел, който вече е регистриран в мрежата.

Стъпка 1

Попитайте близките си дали някой от тях има Facebook профил. При милиони потребители е почти сигурно, че поне един ваш познат е активен в сайта.

Стъпка 2

Уговорете удобно време, когато можете да се срещнете с приятеля си и да използвате неговия акаунт заедно. Нека той влезе в своя профил и ви даде достъп до търсенето.

Стъпка 3

От името на приятеля изпратете лично съобщение до желания потребител. В темата посочете името си, за да привлечете вниманието. В самото съобщение се представете ясно, например: „Здравей, Дейв. Аз съм Боб Джоунс, от началното училище. Нямам собствен профил, затова пиша от акаунта на приятел.“

Стъпка 4

В съобщението оставете вашия имейл адрес и помолете получателя да се свърже с вас по електронната поща.

Съобщете на приятеля, който ви помогна, ако получателят се опита да отговори на него, за да можете да пренасочите съобщението към вашия имейл.

Съвет

  • Създаването на Facebook профил е безплатно и отнема само няколко секунди. Ако искате да поддържате постоянен контакт с хора от миналото, по‑лесно е просто да регистрирате свой собствен акаунт.

URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100206953.html

Социални медии
  • Как да редактирате данните за контакт във Facebook

    Facebook е социална мрежа, която ви позволява да поддържате връзка с приятели и семейство, където и да се намират. Най-удобният начин е да актуализирате данните за контакт във вашия профил, за да ви е лесно да ви намерят. Следвайте тези прости стъпки, за да редактирате информацията.Стъпка 1Влезте в

  • Как да изтриете акаунт във Facebook завинаги

    Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com