Интернет знания
Facebook е социална мрежа с над 500 млн. активни потребители, като около половината от тях се вписват всеки ден. За някои хора профилът губи полезност, става разсейващ или просто не е толкова приятен, колкото са очаквали. Ако решите, че искате да премахнете акаунта си окончателно, следвайте стъпките по-долу. Деактивирането само скрива профила, докато изтриването го премахва завинаги.
Влезте във Facebook от компютър, като използвате имейл адреса и паролата си. В горния десен ъгъл кликнете върху Account и от падащото меню изберете Help Center.
В полето за търсене в Help Center напишете „delete“ и натиснете Enter или бутона Search.
От резултатите кликнете върху „How Do I Permanently Delete My Account“. Ще бъдете пренасочени към страница, посветена на деактивиране и изтриване.
Превъртете надолу, докато откриете линка „Submit Your Request Here“ и кликнете върху него, за да отидете на страницата „Delete My Account“.
На тази страница натиснете Submit, въведете паролата си в полето „Password“ и копирайте текста от полето „Security Check“. Потвърдете с Okay и отново с Okay в появилото се съобщение.
Отварянето на подозрителен прикачен файл в Hotmail може да зарази компютъра ви с вирус – зловреден софтуер, който може да повреди данни, изтрие файлове или изпрати лична информация към хакер. За да защитите системата си, комбинирайте превантивни мерки и техники за премахване след инфекция. Стъпка 1
Facebook е удобна платформа, където можете бързо да откриете множество безплатни продукти – проби, купони, подаръци и конкурсни награди. Благодарение на вашите връзки с приятели, фирми, знаменитости и групи, имате достъп до разнообразни оферти.Преглеждайте публикациите на приятелитеМного хора сподел