Интернет знания
След като създадете Instagram акаунт, можете да влезете в приложението на iOS или Android, както и от всеки компютър. Ако сте забравили паролата, я можете да нулирате чрез вашия Facebook профил, при условие че сте свързали Instagram с Facebook и имате достъп до имейла, посочен в Instagram.
Отворете Instagram и натиснете „Вход“. На екрана за вход изберете „Забравена парола“.
Изберете опцията „Нулиране чрез Facebook“.
Въведете данните за вашия Facebook акаунт, ако бъдете подканени. Ако вече сте влезли във Facebook, това поле няма да се появи.
Натиснете бутона „Нулиране“.
Въведете новата парола два пъти и натиснете „Готово“. След това влезте в Instagram с вашето потребителско име и новата парола.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Facebook и Google са две от най‑посещаваните уебсайтове в света. Вероятно вече имате профил във Facebook или сте под натиск от приятели и роднини да се присъедините. Ако още нямате Google акаунт, можете лесно да се регистрирате и да получите достъп до услуги като Gmail, Календар, Blogger и други. Св