whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да използвате втори Facebook профил на същия компютър

Настройване на втори Facebook профил на същия компютър

Facebook позволява да бъдете влезли само в един профил в даден браузър. Ако искате да управлявате два различни акаунта едновременно, можете да използвате два различни браузъра – например Chrome и Firefox. По този начин ще можете да изпращате съобщения между профилите, без да се изключвате.

Стъпка 1 – Инсталирайте втори браузър

Ако имате само един браузър, изтеглете и инсталирайте друг, като например Mozilla Firefox или Google Chrome.

Стъпка 2 – Отворете Facebook във втория браузър

В новия браузър отидете на facebook.com. Тъй като в този браузър не сте влезли, ще бъдете подканени да създадете нов акаунт, дори ако в основния браузър сте вече влезли.

Стъпка 3 – Попълнете данните за новия профил

Въведете име, уникален имейл адрес (който не е свързан с друг Facebook профил), парола, дата на раждане и пол.

Стъпка 4 – Завършете регистрацията

Натиснете „Регистрация“ и след това многократно „Пропусни“, докато се отвори началната страница на новия профил. Отидете в избраната имейл кутия, отворете съобщението от Facebook и натиснете „Започни“, за да активирате акаунта.

Съвет

  • Ако не ви е необходимо едновременното влизане в двата акаунта, можете просто да излезете от текущия и да създадете нов в същия браузър.

URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100211284.html

Социални медии
  • Как да настроите Caller ID на компютъра

    Ако прекарвате много време пред компютъра, удобно е да виждате идентификацията на входящите телефонни обаждания директно на екрана. Това ви спестява необходимостта да проверявате телефона, когато преглеждате повикванията.Стъпка 1 – Изберете софтуерНамерете безплатна програма за Caller ID, съвместима

  • Как да изтриете акаунт във Facebook завинаги

    Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com