whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да направя етикетите от приложението Shazam видими в уеб акаунта My Shazam?

Shazam е услуга за откриване на музика и телевизионни предавания, която ви позволява да разпознавате песни и шоута с вашето iOS, Android или Windows 8 устройство. Приложенията за смартфони и таблети запазват историята на откритото като „етикети“, съдържащи информация като изпълнител, албум и др. Тези етикети можете да преглеждате в самото приложение или онлайн чрез уебсайта на Shazam.

Вход с правилния профил

За да влезете в уебсайта на Shazam и да видите вашите етикети, е необходимо да имате Facebook акаунт. Дори ако преди сте се регистрирали с имейл, тези данни вече не се използват за достъп до услугата. Можете да използвате приложението без Facebook, но тогава етикетите няма да се синхронизират за онлайн преглед.

Свързване на приложението с Facebook

Трябва да имате приложението Shazam, инсталирано на устройството и свързано с вашия Facebook профил, за да се запазват етикетите в уеб версията. Отидете в Settings (Настройки) на вашето устройство и изберете опцията за свързване с Facebook. След като сте влезли в уебсайта на Shazam, изберете “My Shazam” от навигационното меню. Етикетите се показват като галерия с корица на албума. От тук можете да споделяте етикетите в Twitter, Facebook и Google+, да прослушате откъси и да закупите музика или шоута от iTunes или Amazon.


URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100207994.html

Социални медии
  • Как да получа безплатни продукти във Facebook?

    Facebook е удобна платформа, където можете бързо да откриете множество безплатни продукти – проби, купони, подаръци и конкурсни награди. Благодарение на вашите връзки с приятели, фирми, знаменитости и групи, имате достъп до разнообразни оферти.Преглеждайте публикациите на приятелитеМного хора сподел

  • Как да изтриете акаунт във Facebook завинаги

    Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com