Интернет знания
През 2005 г. myYearbook даде възможност на потребителите да се свързват със стари съученици, да създават нови приятелства и да играят игри. Днес платформата запазва същата идея, но под ново име – MeetMe. Ако сте се регистрирали в MeetMe чрез Facebook и вече не използвате услугата, е добре да изтриете акаунта си. Това може да направите директно от уебсайта на MeetMe или като блокирате приложението MeetMe във вашия Facebook профил.
Посетете уебсайта MeetMe и влезте в профила си.
Щракнете върху „Настройки“ (иконата в горния десен ъгъл).
Изберете раздел „Акаунт“ и натиснете „Деактивирай акаунт“.
Въведете вашия имейл адрес и паролата за MeetMe, за да потвърдите изтриването.
Влезте във вашия Facebook профил.
Щракнете върху иконата‑зъбно колело и изберете „Настройки на акаунта“.
От менюто вляво изберете „Приложения“.
Намерете MeetMe в списъка „Приложения, които използвате“ и кликнете върху „X“ до него.
Отметнете полето „Изтрий всички активности на MeetMe във Facebook“ и натиснете „Премахни“.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Facebook и Google са две от най‑посещаваните уебсайтове в света. Вероятно вече имате профил във Facebook или сте под натиск от приятели и роднини да се присъедините. Ако още нямате Google акаунт, можете лесно да се регистрирате и да получите достъп до услуги като Gmail, Календар, Blogger и други. Св