Интернет знания
Изтриването (деактивирането) на вашия Facebook акаунт е процес, който може да бъде извършен сами или с помощта на специалист по компютърна сигурност. В този безплатен видеоклип се показва стъпка по стъпка как да преминете към окончателно изтриване.
След потвърждение акаунтът ви ще бъде деактивиран за 30 дни, след което ще бъде окончателно изтрит. Ако промените мнението си, можете да влезете отново в този период, за да възстановите профила.
За допълнителна помощ се консултирайте с опитен ИТ специалист, който може да ви покаже видеото и да отговори на вашите въпроси.
SD картите са популярно средство за съхранение, използвано в цифрови камери и други устройства. Те могат да пазят всякакви файлове, стига да има достатъчно свободно пространство. Ако вашият компютър разполага със слот за SD карти, управлението им е изключително просто. Стъпка 1 Поставете SD картата
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за