whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Изтриване на публикации във Facebook – изчезват ли навсякъде?

Facebook ви позволява да изтриете завинаги публикациите, които сте публикували в социалната мрежа. При изтриване съдържанието се премахва от Facebook. Можете също така да премахнете напълно публикации, създадени от други потребители във вашата хроника. Публикации, направени от други, но не се намират във вашата хроника, не могат да се изтриват – можете само да ги скриете и да премахнете етикета, ако е необходимо.

Изтриване на собствени публикации

Отворете вашата хроника, задръжте курсора върху публикацията, която искате да изтриете. Кликнете върху иконата „Редактиране или премахване“ (символ на молив) и изберете „Изтриване“. Потвърдете с „Изтриване“ в изскачащия прозорец. Публикацията ще бъде напълно премахната от Facebook.

Изтриване на публикации във вашата хроника

Ако други потребители са публикували снимки, статуси или линкове директно във вашата хроника, можете да ги изтриете по същия начин. Кликнете върху „Редактиране или премахване“ над съответната публикация, изберете „Изтриване“ и потвърдете. Алтернативно, можете да изберете „Скриване от хрониката“ – публикацията ще бъде скрита от вашата хроника, но остава достъпна чрез новинарския поток или търсачката.

Премахване на етикети

Хрониката ви също показва публикации и снимки, в които сте били етикетирани от други потребители. Не можете да изтриете това съдържание, но можете да изберете „Скриване от хрониката“ или „Докладвай/премахни етикет“, за да се отстраните от етикета. Публикацията остава видима в новинарския поток, може да се намери чрез търсене и обикновено се появява в хрониката на другите етикетирани потребители.

Преглед на активността

Кликнете върху бутона „Дневник на активността“ във вашата хроника, за да прегледате всички свои публикации, етикети и публикации, направени от други във вашата стена. От тук можете да изтриете, отстраните етикет или скриете елементи. С активирането на функцията „Преглед на хрониката“ (чрез клик върху червения зъбец) ще имате възможност да одобрявате публикации и етикети, преди да се покажат на вашата хроника.


URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100208932.html

Социални медии
  • Как да изтриете акаунт във Facebook завинаги

    Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за

  • Как да намерите своите публикации във Facebook

    Ако често използвате Facebook, вероятно понякога искате да откриете стара публикация – да си спомните какво сте написали или как е реагирал приятел. Въпреки че Facebook разполага със собствена функция за търсене, тя обхваща само публикациите на вашите приятели и не включва вашите лични постове. За д

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com