whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да премахнете публикации и коментари от вашия профил във Facebook

Facebook е най-голямата социална мрежа в света – над милиард активни потребители. Затова голяма част от познатите ви в реалния живот са и вашите приятели във Facebook. Понякога приятел публикува нещо, което вие считате за неподходящо. Ако публикацията е на вашата хронология (на стената ви), имате възможност да я изтриете или да премахнете коментарите под нея.

Премахване на публикации от вашата Хронология

Стъпка 1

Влезте във Facebook, отворете вашия профил, като кликнете върху името си в горната част на страницата.

Стъпка 2

Превъртете надолу до публикацията/статуса, публикуван от приятел, която искате да премахнете. Прегледайте съдържанието, за да решите дали е подходящо.

Стъпка 3

Поставете курсора в горния десен ъгъл на публикацията. Ще се появи малка икона × с надпис „Премахни“. Кликнете върху нея, след това потвърдете с „Изтриване“ в изскачащия прозорец.

Изтриване на коментари към публикации

Стъпка 1

Влезте във Facebook и отворете вашия профил.

Стъпка 2

Намерете публикацията, снимката или статуса, под който се намира нежеланият коментар.

Стъпка 3

Поставете курсора върху коментара в горния десен ъгъл, кликнете върху иконата × „Премахни“ и потвърдете изтриването.

Съвети

  • Можете също да изтриете целия статус или снимка – в този случай се премахват и всички коментари към тях.
  • Ако погрешно изтриете коментар, можете да го върнете, като кликнете върху връзката „Върни“ под публикацията.
  • За да спрете приятелите да публикуват съдържание директно във вашата хронология, отидете в Настройки → Поверителност → Хронология и маркиране и променете „Кой може да публикува във вашата хронология?“ от „Приятели“ на „Само аз“.

Важно

  • Не можете да изтриете публикации, които са публикувани от други потребители в техните хронологии, но можете да премахнете вашите собствени публикации в чужди хронологии.

URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100211374.html

Социални медии
  • Как да изтриете акаунт във Facebook завинаги

    Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за

  • Как да намерите своите публикации във Facebook

    Ако често използвате Facebook, вероятно понякога искате да откриете стара публикация – да си спомните какво сте написали или как е реагирал приятел. Въпреки че Facebook разполага със собствена функция за търсене, тя обхваща само публикациите на вашите приятели и не включва вашите лични постове. За д

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com