Интернет знания
Приложението Facebook за iPhone ви позволява лесно да поддържате контакт с приятели и семейство. С течение на времето входящата ви кутия се запълва със стари разговори, които вече не са нужни. За да освободите място, можете да изтриете нежелани съобщения директно от приложението или мобилната версия на сайта. Подобно на имейлите, изтриването премахва само вашата копия от съобщението – получателят ще продължи да го вижда.
Отворете приложението "Facebook" и докоснете раздела "Съобщения". Алтернативно, отворете сайта Facebook в Safari (линк в ресурсите).
Намерете съобщението, което искате да премахнете, и плъзнете пръста от ляво надясно върху резюмето му. Също така можете да задържите съобщението, докато се появи меню с опции – "Изтриване", "Архивиране" и "Маркиране като непрочетено".
Изберете "Изтриване", за да премахнете съобщението от вашата кутия.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Приложението Facebook за iPhone е напълно интегрирано с iOS, което ви позволява да споделяте снимки директно от вашата галерия или от камерата. Качените снимки се появяват автоматично в албума „Mobile Uploads“ и на вашата стена.Стъпки за качванеСтъпка 1Докоснете иконата Facebook на началния екран. А