Интернет знания
Когато някой ви отбележи (тагне) във Facebook в публикация или снимка, се създава връзка към вашата Хронология, която може да бъде видима както за приятелите му, така и за вашите приятели. Таговете се използват, за да ви привлекат вниманието към снимка, в която не сте, а според вашите настройки за поверителност те могат да се появят и във вашата Хронология. Можете да получавате известия, когато някой ви тагне, а тагове от хора, с които не сте приятели, остават в изчакване, докато не ги одобрите. От приложението за iPhone можете да премахнете тагове само от снимки, но не и от публикации.
Влезте в своя Facebook акаунт чрез приложението за iPhone и намерете снимката, от която искате да премахнете таг.
Докоснете снимката, за да я отворите в отделен екран.
Докоснете иконата с три точки под снимката, след което в следващия екран изберете „Докладвай снимка“.
Изберете опцията „Искам да премахна моя таг“ и натиснете „Продължи“. Потвърдете, като натиснете „OK“ в следващия екран.
Една от най-очакваните функции на iPhone 3G беше интегрирането на GPS (Глобална система за позициониране). Тя позволява на потребителите да получават указания и да се ориентират навсякъде – независимо дали шофирате или се разхождате в чужд град. Стъпка 1 Отворете Settings → General и се уверете, че
iPhone‑ът на Apple разполага с мултитъч екран и две вградени камери за заснемане на видео и снимки. С приложението Camera активирате камерата и направените снимки се запазват директно в телефона. Снимки могат да се запазват и от други приложения, например уеб браузъра Safari, или да се копират от ко