Интернет знания
Вместо да отваряте Facebook всеки път, когато искате да видите профилната снимка на приятел, можете да синхронизирате контактите на телефона с приложението Facebook за iPhone. При тази интеграция снимките и информацията на вашите Facebook приятели се импортват в съответните записи в приложението Контакти. Снимките, взети от Facebook, са маркирани с малко лого, за да се разграничава от ръчно добавени изображения. Това е удобно, ако нямате време да задавате снимки на контакти ръчно.
Свалете приложението Facebook от App Store (ако още не е инсталирано) и влезте с вашите данни за Facebook.
Отворете Настройки на iPhone, превъртете надолу и изберете Facebook.
Включете превключвателя Контакти (Contacts) и докоснете Обнови всички контакти (Update All Contacts).
Натиснете бутона Home и отворете приложението Контакти.
Отворете записа на контакт, който е ваш приятел във Facebook. Снимката от Facebook ще се покаже като снимка на контакта.
Настройването на парола (код за отключване) на вашия iPhone защитава данните и предотвратява неоторизирани обаждания, ако устройството бъде изгубено или откраднато. При включване или събуждане на телефона се изисква правилният код.Как да смените кода за отключванеСтъпка 1Включете iPhone.Стъпка 2Доко
Приложението Facebook за iPhone е напълно интегрирано с iOS, което ви позволява да споделяте снимки директно от вашата галерия или от камерата. Качените снимки се появяват автоматично в албума „Mobile Uploads“ и на вашата стена.Стъпки за качванеСтъпка 1Докоснете иконата Facebook на началния екран. А