Интернет знания
Контролът върху името и съдържанието ви във Facebook – както в собствената ви хроника (преди известна като стена), така и в тази на приятелите ви – ви позволява да редактирате и изтривате коментари, които сте написали.
Посетете уебсайта на Facebook и влезте в своя профил.
В полето „Търсене на хора, страници и групи“ въведете името на приятеля си и щракнете върху него, за да отворите неговата хроника.
Превъртете надолу до публикацията, към която сте коментирали, и преместете мишката върху вашия коментар. Ще се появи иконка с молив отдясно – щракнете върху нея.
Изберете „Редактиране“, направете желаните промени и натиснете клавиша Enter, за да запазите. Историята на редакциите остава видима чрез линка „Редактирано“ под коментара.
Ако искате да премахнете коментара напълно, изберете „Изтриване“ и потвърдете с „Потвърждаване“.
Facebook и MySpace са популярни социални мрежи, които ви позволяват да поддържате връзка с приятели, да изпращате съобщения и да следите новини. Ако искате да добавите някой към списъка си с приятели, намирането на неговия профил е изключително просто.Намиране на приятел във FacebookСтъпка 1Влезте в
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за