whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Софтуер

Как да премахнете 3D Extrude & Bevel в Adobe Illustrator

Инструментът "3D Extrude and Bevel" в Adobe Illustrator (версии CS1‑CS5) придава триизмерен вид на плоски форми и текст. Ако искате да премахнете този ефект от съществуваща графика, можете да го направите чрез панела „Appearance“.

Стъпка‑по‑стъпка

Стъпка 1

Отворете желания файл в Adobe Illustrator – изберете File → Open, намерете документа и натиснете Open.

Стъпка 2

Маркирайте обекта, към който е приложен 3D‑ефект. Отидете в Window → Appearance, за да отворите панела „Appearance“.

Стъпка 3

В панела „Appearance“ намерете реда „3D Extrude & Bevel“ и го плъзнете към иконата за изтриване (кофа за боклук) в долния десен ъгъл. Ефектът ще бъде премахнат и обектът вече няма 3‑измерно изтласкване или фасетиране.

Съвет

  • Ако случайно изтриете ефекта, можете бързо да го върнете с Edit → Undo или клавишната комбинация Ctrl+Z (Mac: Cmd+Z).

URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100207545.html

Софтуер
  • Как да изтриете вашата Photobucket сметка

    Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат

  • Как да премахнете дублирани файлове от компютъра

    Ако сте забелязали, че на вашия компютър има множество дублирани файлове, не сте сами. Съществуват безплатни програми за всички основни операционни системи, които откриват и изтриват дубликати, като сравняват имена, дати, размери или контролни суми. Стъпка 1 – Инсталиране Изтеглете и инсталирайте пр

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com