Интернет знания
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.
Влезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и натиснете връзката „Изтриване на тази сметка“ под заглавието „Изтриване на сметка“. Въведете причина за изтриване, преместете плъзгача, за да докажете, че сте човек, и натиснете „Изтрий моята сметка“.
Първо трябва да анулирате абонамента си за Plus. Ако сте платили с кредитна карта, изпратете имейл до plus@photobucket.com с молба за ръчно анулиране. Ако сте платили чрез PayPal, влезте в PayPal, кликнете върху иконата „Зъбно колело“ в горния десен ъгъл, изберете „Предварително одобрени плащания“, намерете абонамента за Photobucket и натиснете „Откажи“ до статуса. Потвърдете с „Да“. След анулиране вашата сметка се превръща в безплатна и може да бъде изтрита по същия начин, както в раздела за безплатна сметка.
След изпращане на заявката, изтриването може да отнеме до седем дни. Ако промените решението си в рамките на 48 часа, влезте отново – сметката ще се активира автоматично.
PayPal е най-големият онлайн банков интерфейс за електронна търговия. Той позволява бързи и сигурни трансакции между купувачи, продавачи, работодатели и служители. Големи платформи като eBay използват PayPal за фактуриране и плащания. С PayPal имате незабавен достъп до сметката си, фактури и разписк
Hotmail е безплатна имейл услуга, предоставена от Microsoft в рамките на Windows Live. Първоначално е стартирана през 1996 г., а през 1997 г. е придобита от Microsoft за 400 млн. USD. През 2009 г. имаше близо 300 млн. регистрирани акаунти.Стъпки за изтриване на Hotmail акаунтСтъпка 1Влезте в своя Ho