Интернет знания
Единственият начин да изтриете акаунт в Gaia Online е да се свържете с поддръжката и да подадете заявка. Преди това можете да премахнете личните си данни, защото потребителското ID и име остават записани дори след изтриване.
Влезте в акаунта си в Gaia Online (линк в ресурси) и кликнете върху таба „My Gaia”.
От падащото меню „Account” изберете „Notifications” и отметнете полето „Global Opt-Out”.
Отново в менюто „Account” изберете „Details” и изтрийте всички лични данни. Натиснете бутона „Save All Changes”, за да запазите промените.
След като сте уверени, че личната информация е премахната, отидете в секцията „Submit a Ticket” на страницата за поддръжка (линк в ресурси).
В полето „Subject” изберете „General Account Inquiry”, а в „Topics” – „Account Status”.
В „Sub Topics” изберете „Delete My Account” и въведете вашето потребителско име в полето „Which Account Was Affected?”.
Изберете причина за изтриване от падащото меню и опишете детайлно вашия мотив, или просто посочете, че вече не желаете да ползвате услугата.
Накрая натиснете бутона „Finish”, за да изпратите заявката. Ще получите автоматичен имейл за потвърждение. В рамките на седем работни дни поддръжката ще ви уведоми, че акаунтът е изтрит.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
PayPal е най-големият онлайн банков интерфейс за електронна търговия. Той позволява бързи и сигурни трансакции между купувачи, продавачи, работодатели и служители. Големи платформи като eBay използват PayPal за фактуриране и плащания. С PayPal имате незабавен достъп до сметката си, фактури и разписк