Интернет знания
Origin е не само платформа за цифрово разпространение на компютърни игри, но и клиент, необходим за изтегляне и игра. Всички покупки в Origin са свързани с вашия акаунт, затова поради сигурност не можете да изтриете акаунта сами – трябва да се свържете с консултант на EA.
1. Отидете на страницата за контакт на EA (връзка в раздел „Resources”) и натиснете синята бутона „Contact A Game Advisor”.
2. В полето за търсене въведете „I want to delete my Origin account” и натиснете бутона „Find Solutions”.
3. От падащото меню „Product Type” изберете „Origin”, а от „Issue Type” – „Account Management”.
4. Изберете вашата платформа – „PC” или „Mac” и отново натиснете „Find Solutions”.
5. Прочетете информацията за затваряне на акаунт и натиснете бутона „I Still Need Help”, ако искате да продължите.
6. Влезте в своя Origin акаунт и кликнете върху бутона „Chat Now” в секцията за жив чат.
7. Изчакайте, докато се свържете с най‑близкия наличен консултант. Приблизителното време за изчакване се показва в прозореца за чат.
8. Когато консултантът е на разположение, напишете, че желаете да изтриете вашия Origin акаунт.
9. Отговорете на зададените от него въпроси – посочете имейл адреса, свързан с акаунта, и посочете причина за изтриване.
10. Потвърдете заявката за изтриване, като отговорите на вашия въпрос за сигурност и изпълните допълнителните инструкции. Ще получите имейл, потвърждаващ, че акаунтът е в процес на изтриване.
След изтриване на вашия Origin акаунт ще загубите достъпа до всички игри, свързани с него. Уверете се, че нямате намерение да използвате тези игри, преди да продължите.
Hotmail е безплатна имейл услуга, предоставена от Microsoft в рамките на Windows Live. Първоначално е стартирана през 1996 г., а през 1997 г. е придобита от Microsoft за 400 млн. USD. През 2009 г. имаше близо 300 млн. регистрирани акаунти.Стъпки за изтриване на Hotmail акаунтСтъпка 1Влезте в своя Ho
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за