Интернет знания
Изтриването на Android резервно копие от вашия Gmail акаунт ви позволява да настроите ново устройство без да възстановявате настройките, паролите и данните от приложенията на предишния телефон. Преди да регистрирате Gmail акаунта на новото устройство, премахнете резервното копие от старото. Това действие не засяга имейлите, контактите, снимките и другите данни, синхронизирани с Gmail и Google.
Отворете Настройки на старото си Android устройство.
Изберете раздела Поверителност.
Махнете отметката до „Архивиране на данните ми“. Потвърдете с „OK“ в изскачащия прозорец, който предупреждава, че ще изтриете резервното копие от сървърите на Google. Това премахва само настройките, паролите и информацията за приложенията, съхранени в облака.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
PayPal е най-големият онлайн банков интерфейс за електронна търговия. Той позволява бързи и сигурни трансакции между купувачи, продавачи, работодатели и служители. Големи платформи като eBay използват PayPal за фактуриране и плащания. С PayPal имате незабавен достъп до сметката си, фактури и разписк