Интернет знания
Туитър изпраща вашите туитове във вашия Facebook таймлайн само ако двете платформи са свързани. Ако искате да спрете това без да разкачате акаунтите, можете да промените настройките за споделяне директно в Twitter.
След като запазите настройките, Twitter спира да публикува нови туитове във вашия Facebook. За да се върнете в Twitter, кликнете върху Home.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Facebook и Google са две от най‑посещаваните уебсайтове в света. Вероятно вече имате профил във Facebook или сте под натиск от приятели и роднини да се присъедините. Ако още нямате Google акаунт, можете лесно да се регистрирате и да получите достъп до услуги като Gmail, Календар, Blogger и други. Св