Интернет знания
Влезте в своя акаунт на Twitter. Отидете в Профил, за да видите собствените си туитове. Превъртете до туита, който искате да премахнете, и кликнете върху иконата Изтриване. Туитът ще бъде премахнат от Twitter, но може да остане в резултатите на търсачките.
1. Влезте в акаунта си.
2. Отидете в Настройки. При старата версия кликнете върху Settings в горната част, а при новата – върху потребителското си име и изберете Settings от падащото меню.
3. Превъртете надолу до секцията Tweet privacy в лявата колона.
4. Отметнете полето Protect my Tweets. След това само потребители, които изпратят заявка за следване и получат одобрение, ще могат да виждат вашите туитове.
1. Влезте в Twitter.
2. Отидете в профила на потребителя, от когото искате да скриете своите туитове.
3. Кликнете върху иконата зъбно колело (Настройки) в неговия профил.
4. Изберете Block @потребителско_име. След блокирането вашите туитове вече няма да се появяват в неговата таймлайн. Ако вашият профил е публичен, той все още може да ги види, като посети директно вашата страница.
След като създадете профил в Twitter и започнете да следвате приятелите си, време е да публикувате свои туитове. Стандартният туит, написан в полето за съобщения в горната част на началната страница, се изпраща до всички ваши последователи наведнъж, но ако сте нов потребител, малко хора ще го забеле
Какво е Keylogger и защо трябва да бъде скрит Keylogger е софтуер, който записва натиснатите клавиши, докато програмата работи. Той се използва за възстановяване на пароли, наблюдение на служители или деца, както и за разследване на подозрителна активност. За да предотвратите затварянето му от потре