whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да блокирате потребител, който вече ви е блокирал във Facebook

Как да блокирате потребител, който вече ви е блокирал във Facebook

Когато някой ви блокира във Facebook, вие вече не можете да пишете в неговата стена, да започнете разговор, да го маркирате в снимки или дори да го намерите чрез търсене. Блокирането е двупосочно – и блокираният, и блокиращият губят съответните привилегии. Блокиращият обаче може по всяко време да ви разблокира.

Ако искате да останете блокирани, дори ако той ви разблокира, единственият начин е да имате имейл адреса, с който той влиза във Facebook.

Стъпка 1

Кликнете върху иконата на катинар в синята лента в горната част на вашата Facebook страница. Тази икона е бърз достъп до важните настройки за поверителност.

Стъпка 2

Изберете „Как да спра някой да ме притеснява“ – ще се отвори формулярът за блокиране.

Стъпка 3

Въведете имейл адреса на потребителя, когото искате да блокирате, и натиснете „Блокирай“. Въпреки че в инструкциите се предлага и въвеждане на име, при потребител, който вече ви е блокирал, този метод не работи.

Съвет

  • Списъкът с блокирани потребители можете да прегледате и да ги разблокирате, ако желаете – отидете в Настройки > Поверителност > Блокиране (иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл).

URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100211239.html

Социални медии
  • Как да достъпим Facebook, когато е блокиран от защитната стена

    Много фирмени ИТ отдели блокират Facebook и други социални мрежи чрез блокиране на уеб адреса в защитната стена. Тъй като не се проверява съдържанието на трафика, предприемчив потребител може да заобиколи тази блокада, като накара защитната стена да мисли, че посещава разрешен сайт. Стъпки за заобик

  • Как да спрете други хора да ви тагват във Facebook

    Таговете във Facebook правят споделянето на снимки по-общителен, но не всички искате приятелите си да виждат изображения, в които сте отбелязани, ако не сте ги качили сами. Макар да не можете да блокирате напълно тагването, можете да настроите поверителността така, че само вие да виждате снимките, к

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com