whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да се получи достъп до информация от деактивирана Facebook страница?

Въведение

Страница във Facebook се деактивира, когато се деактивира свързаният с нея потребителски профил. След деактивацията никой – нито приятелите ви, нито другите потребители – не може да види снимки, видеоклипове или публикации, докато профилът не бъде активиран отново.

Деактивиране на Facebook профил

Когато деактивирате акаунта си, автоматично се деактивира и страницата, която управлявате. Тя изчезва от търсенето и е скрита от публичния преглед, въпреки че физически остава във вашия профил. Информацията (фотографии, видеа, настройки) се запазва, но е недостъпна за другите потребители.

Как да деактивирате акаунта

1. Отидете в менюто с настройките (иконата на зъбно колело).
2. Изберете „Настройки“ → „Сигурност“.
3. В долната част ще намерите връзката „Деактивиране на акаунта“.
4. Потвърдете избора си – вашият профил и свързаната страница ще бъдат деактивирани незабавно и вече няма да се появяват в търсачките.

Повторно активиране

За да върнете страницата в онлайн режим, просто влезте в профила си с вашите данни за вход. Няма специален процес за реактивиране – след успешното влизане страницата автоматично се възстановява и отново е достъпна за всички.

Важно: Администратори

Ако страницата има други администратори, тя остава активна, дори когато вашият личен акаунт е деактивиран. Администраторите могат да променят настройките, да публикуват съдържание и да предоставят достъп до информацията. Поради това, деактивирането на вашия акаунт не гарантира пълно скриване, ако има активни сътрудници.


URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100208987.html

Социални медии
  • Facebook страница – Как да създадете профил и добавите приятели

    Как да създадете и използвате Facebook профилFacebook е една от най‑популярните социални мрежи, с над 500 млн. активни потребители (данни за 2010 г.). За да можете да разглеждате профилите на други потребители, трябва първо да се регистрирате в мрежата.Стъпка 1 – РегистрацияОтворете началната страни

  • Как да изтриете Facebook акаунт завинаги

    Въведение Facebook е социална мрежа с над 500 млн. активни потребители, като около половината от тях се вписват всеки ден. За някои хора профилът губи полезност, става разсейващ или просто не е толкова приятен, колкото са очаквали. Ако решите, че искате да премахнете акаунта си окончателно, следвайт

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com