Интернет знания
Ако искате само да премахнете старата информация от текущия си профил, кликнете върху иконата‑зъбно колело и изберете „Редактиране на профила“. Въведете нови данни, натиснете „Запазване на промените“ и старите данни ще бъдат заменени.
Когато вече не използвате Twitter, можете да изтриете целия си акаунт, включително всички данни от профила.
Деактивирането е достъпно само от уеб‑сайта на Twitter – не може да се извърши от мобилно приложение. Ако сте забравили паролата, използвайте страницата за възстановяване на парола (линк в раздел „Ресурси”). След като влезете, кликнете върху иконата‑зъбно колело, изберете „Настройки“ и след това „Деактивиране на акаунта“. Twitter ви дава 30 дни, за да реактивирате акаунта. Ако не го направите в този срок, всички данни се изтриват окончателно.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за