whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Имейл

Как да изтриете сметка в TweetDeck, ако я използва друг потребител

TweetDeck използва колони за организиране на огромното количество информация, която Twitter ви предоставя. Следенето на разговори, проследяването на отговори и преглеждането на съобщения се извършва в отделни колони, които можете да обновявате независимо една от друга. TweetDeck позволява сътрудничество чрез създаване на множество профили в TweetDeck. Тези профили могат да бъдат свързани с различни Twitter акаунти и да публикуват туитове или отговори от тях. Можете безопасно да премахнете свързаните Twitter акаунти, дори ако те се използват от други лица, без да застражавате публикуваните туитове и информация.

Стъпка 1

Отворете TweetDeck на компютъра, кликнете върху иконата за настройки (зъбно колело) и изберете „Settings“ (Настройки).

Стъпка 2

Отидете в раздела „Accounts“ (Акаунти), където ще видите списък с Twitter акаунти, свързани с вашия профил в TweetDeck.

Намерете акаунта, който желаете да премахнете, и натиснете „Remove“ (Премахни), за да го изтриете от TweetDeck.

Съвет

  • За окончателно изтриване на профил в TweetDeck трябва да попълните Формуляра за изтриване на акаунт в TweetDeck, който се намира на уебсайта на Twitter (връзка в раздел „Ресурси“). Имайте предвид, че това премахва само профила в TweetDeck, а не свързаните Twitter акаунти.

URL:https://bg.whycomputer.com/mail/100211548.html

Имейл
  • Как да изтриете вашия Hotmail имейл адрес

    Hotmail е безплатна имейл услуга, предоставена от Microsoft в рамките на Windows Live. Първоначално е стартирана през 1996 г., а през 1997 г. е придобита от Microsoft за 400 млн. USD. През 2009 г. имаше близо 300 млн. регистрирани акаунти.Стъпки за изтриване на Hotmail акаунтСтъпка 1Влезте в своя Ho

  • Как да премахнете Hotmail акаунт от Outlook

    Как да премахнете Hotmail акаунт от Microsoft OutlookHotmail е безплатната имейл услуга на Microsoft. След като създадете акаунт, можете да го добавите в Outlook, за да получавате и изпращате съобщения. Ако вече не ползвате този акаунт, е достатъчно да го изтриете от Outlook.Microsoft Outlook 2010Ст

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com