Интернет знания
Ретутингът е споделяне на чужд туит, за да го видят вашите последователи. Можете да го направите чрез бутона „Retweet“ или, по-рядко, като напишете „RT“ пред текста – последната опция не е официално поддържана от Twitter.
След като сте премахнали ретуита, той вече няма да се показва във вашия профил и вашите последователи няма да го виждат.
Ако искате да изчистите историята на браузъра си или да предотвратите достъпа на непълнолетни до неподходящо съдържание, е необходимо да премахнете всички следи от сайтове за възрастни. Стъпка 1 – Изтриване на историята на браузъра Отворете настройките на вашия браузър и намерете раздела „История“.
Понякога е необходимо да почистите адресната си книга от стари или нежелани контакти. Независимо дали искате да премахнете един-единствен запис или цялата книга, процесът е сходен при повечето имейл програми. Основните различия са между десктоп клиентите (напр. Outlook, Thunderbird) и уеб‑клиентите