Интернет знания
Времевата линия е хронологичен поток от публикации на потребителите, които следвате. Когато спреш да следваш някого, неговите туитове вече не се появяват автоматично във вашата лента, но все още можете да посетите профила му или да го добавите в лист, за да следите новите му публикации.
Ако профилът не е защитен, той е видим за всеки в мрежата. Следенето кара новите туитове да се появяват в лентата ви в реално време. Отписването спира този процес – туитовете вече не се извличат автоматично. При защитен профил отписването също блокира достъпа до туитовете, дори от самия профил, и спрямо това потребителят не може да ви изпраща директни съобщения.
Отписването не изпраща известие до потребителя. Броят на последователите му намалява с едно, което може да не бъде забелязано. Също така той вече няма да вижда етикета „Следва Ви“ в профила ви.
Какво се променя след възстановяване на системата Възстановяването на системата (System Restore) е полезен инструмент, когато нов софтуер или драйвери направят компютъра нестабилен или непълен. То работи като „машина във времето“, позволявайки ви да върнете компютъра към състояние, преди да се появя
Блокирането на определени телефонни номера понякога е необходимо за защита на личната информация, сигурност или по други причини. Може да искате да спрете даден номер да ви се обажда, да скриете своя номер от идентификатора на обаждащия се, или да блокирате изходящи обаждания към определен номер. Ка