whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Умни устройства

Какво се случва, когато Kindle‑тът ми е пълен?

Amazon Kindle ви позволява да носите хиляди книги, но има ограничение – 4 GB памет, от които около 3 GB са достъпни за съдържание, приблизително 3 500 книги.

Пълнене до максимум

Kindle‑т не показва автоматично колко свободно място остава. За да видите наличната памет, натиснете бутона „Menu“. В горния десен ъгъл ще се появи информация за оставащите мегабайти. Ако паметта е изчерпана и опитате да закупите нова книга, тя няма да се изтегли автоматично – ще се появи предупредително съобщение, което ви подканва да изтриете съдържание, преди да се направи изтегляне.

Организиране на заглавията

На началната страница се показват изтеглените книги. При покупка нова книга се появява най‑горе в списъка. След като отворите книга за четене, тя също се премества в горната част. Ако искате да премахнете стари книги, натиснете „Next Page“ в менюто, за да превъртате списъка. Не се притеснявайте да изтривате заглавия – след изтриване книгата остава във вашата библиотека и може да се изтегли отново по-късно.

Почистване

За да премахнете книга, която вече сте прочели (или не планирате да четете):
1. Натиснете бутона „Home“, за да отворите началната страница.
2. С помощта на четирите посочени бутони и „Next Page“ намерете желаното заглавие.
3. Натиснете бутона наляво – заглавието ще посивее и под него ще се появи бутон „Remove From Device“.
4. Натиснете надолу, за да потвърдите – книгата се премахва от устройството.

Архив на книгите

Amazon съхранява запис за всяка закупена електронна книга, така че никога няма да загубите съдържание, закупено за вашия Kindle. За достъп до архива отидете в раздел „Manage Your Kindle“ и отворете „Your Orders“. До всяка поръчка има падащо меню „Deliver To“, от което можете да изпратите книгата към някое от регистрираните ви Kindle‑устройства.


URL:https://bg.whycomputer.com/smartdevices/100210008.html

Умни устройства
  • Какво се променя след възстановяване на системата (System Restore)

    Какво се променя след възстановяване на системата Възстановяването на системата (System Restore) е полезен инструмент, когато нов софтуер или драйвери направят компютъра нестабилен или непълен. То работи като „машина във времето“, позволявайки ви да върнете компютъра към състояние, преди да се появя

  • Какво се случва, когато мобилен номер е блокиран?

    Блокирането на определени телефонни номера понякога е необходимо за защита на личната информация, сигурност или по други причини. Може да искате да спрете даден номер да ви се обажда, да скриете своя номер от идентификатора на обаждащия се, или да блокирате изходящи обаждания към определен номер. Ка

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com