whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Мобилни телефони

Как да възстановите приложения на iPhone

Ако случайно изтриете приложенията от вашия iPhone, повторното им изтегляне и инсталиране може да отнеме време. Ако телефонът ви е синхронизиран с компютъра, можете да възстановите приложенията чрез iTunes. В противен случай ще трябва да ги изтеглите едно по едно от App Store.

Възстановяване чрез App Store

1. Включете iPhone.

2. Отворете приложението „App Store“.

3. Въведете името на желаното приложение в полето „Търсене“.

4. Ако приложението е платено, натиснете цената и след това бутона „Купи“. Ако е безплатно, натиснете „Безплатно“ и след това „Инсталирай“.

5. Въведете паролата за вашия Apple ID (iTunes). Тъй като вече сте го закупили, ще ви бъде предложено безплатно изтегляне. Потвърдете с „OK“ и приложението ще се инсталира.

Възстановяване чрез iTunes на компютъра

1. Включете iPhone.

2. Стартирайте iTunes на вашия компютър.

3. Свържете iPhone към компютъра със синхронизационния кабел.

4. В iTunes изберете вашето устройство в колоната „Устройства“ (вляво).

5. Отидете в раздела „Приложения“. Ще видите списък с всички изтеглени приложения. Поставете отметка пред тези, които желаете да бъдат инсталирани отново.

6. Превключете към раздела „Обобщение“ и натиснете „Синхронизирай“. Избраните приложения ще се инсталират на вашия iPhone.


URL:https://bg.whycomputer.com/Phone/100217419.html

Мобилни телефони
  • Как да възстановим iPhone след jailbreak с помощта на Restore

    Jailbreak‑ът позволява инсталирането на приложения, които Apple не одобрява. Ако вашият iPhone работи бавно, се държи нестабилно или искате да го продадете, можете да премахнете jailbreak‑а, като възстановите фабричните настройки чрез iTunes. По време на възстановяването се изтриват всички данни, за

  • Как да възстановите паролата на iPhone с компютър

    Ако сте забравили кода за отключване на вашия iPhone, можете да го възстановите, като го свържете към компютъра и използвате iTunes (или Finder) за възстановяване до фабричните настройки. След това ще можете отново да синхронизирате медия, контакти и приложения, но е възможно да загубите част от дан

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com