Интернет знания
Ако въвеждате грешен код за достъп твърде много пъти, вашият iPhone се деактивира и не позволява нови опити за определен период. При продължаване на грешните опити този период се удължава, като може да достигне до 10 години. За да използвате отново телефона, трябва да го възстановите чрез компютъра, с който е синхронизиран за последен път.
Свържете USB‑кабела на деактивирания iPhone към телефона, а другия край – към USB порт на компютъра, с който телефонът е синхронизиран.
Отворете iTunes, ако не се стартира автоматично.
В лявата колона на iTunes изберете името на вашия iPhone. Ще се отвори страницата „Summary“ (Обобщение).
Натиснете бутона „Restore“ (Възстановяване) в центъра на страницата „Summary“. Ще се появи диалогов прозорец.
Изберете дали желаете да създадете резервно копие. В следващия прозорец потвърдете с „Restore“. Оставете телефона включен към компютъра през цялото време.
След като възстановяването приключи, iTunes ще покаже нова страница. Тук можете да настроите телефона като нов или да възстановите данни от резервно копие. Ако изберете копие, изберете желаната дата; ако настроите като нов, въведете необходимата информация и изберете какви медии да синхронизирате.
iPhone‑т ви позволява да зададете четирицифрен код за заключване, който предпазва устройството от неоторизиран достъп. Ако сте забравили кода, можете да го премахнете чрез iTunes – стандартната програма за управление на iPhone. Стъпки за премахване на паролата Стъпка 1 – Свържете iPhone‑а с компютър
iPhone е популярно мобилно устройство на Apple, което позволява задаване на парола за защита на личните данни и предотвратяване на неоторизирани обаждания. Ако знаете кода, отключването е изключително просто – само три стъпки. Ако кодът ви е забравен, ще трябва да възстановите телефона чрез iTunes,