Интернет знания
Когато блокирате потребител в Instagram, той вече не може да вижда вашите снимки, видеа или профил в търсачката на приложението. Блокираният потребител не може да харесва вашите публикации, но вие сте свободни да харесвате неговите, стига той също да не ви е блокирал.
Instagram не изпраща известие, когато някой ви блокира, но той може да разбере, че сте го блокирали, ако споделяте общи последователи – вашите харесвания и коментари остават видими за него. Ако не споменете името му в коментар, той няма да получи известие и може никога да не види вашия коментар.
Харесванията в Instagram са анонимни, така че блокираният потребител няма начин да разбере кой е харесал неговата снимка. Обратно, ако в коментар използвате символа „@“ и споменете потребителско име, той получава push‑известие, вижда вашето потребителско име и може да отговори. По същия начин той може да ви изпрати коментар, като спомене вашето име, например @betty1990, което ще задейства известие за вас.
Google Chat е услугата за мигновени съобщения, интегрирана в продукти като Gmail, Google+ и други. По подразбиране в списъка ви се показват всички потвърдени контакти от Google Contacts. Когато блокирате някой в Google Chat, той не може да започне чат с вас и не вижда вашия онлайн статус, въпреки че
Добавянето на връзка „Харесай ни във Facebook“ в подписа на имейл е прост начин да информирате клиентите, приятелите или колегите си за вашата Facebook страница и да увеличите броя на последователите.Инструкции за Microsoft OutlookСтъпка 1Отворете Microsoft Outlook, отидете в раздела Home и кликнете