whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Софтуер

Как да изтриете акаунт в Craigslist

Ако все още не сте създали профил в Craigslist, най‑по‑добре е да се въздържате. Профилът ви позволява да запазвате търсения и да следите обявите си, но сметките за отмяна на акаунт не съществуват. Ако вече имате профил и искате да го премахнете, единственият практичен начин е да изтриете всички свои обяви и да промените имейл адреса.

Спестете пари

Повечето от 60‑млн. месечни потребители на Craigslist не разполагат с профил. Дори безплатният профил не е задължителен, а платените профили, които улесняват управлението на платени обяви, също не могат да се анулират. Ако не се нуждаете от добавяне на множество упълномощени потребители, няма смисъл да плащате за профил.

Избягвайте ограничения

Без профил можете да публикувате безплатни обяви директно от началната страница на Craigslist. Всеки потребител може да има само един профил и е ограничен до една обява на 48 часа в дадена зона и категория. Премахването на профила ви дава повече свобода.

Достъп до форуми

Единственото предимство на профила е пълен достъп до помощния център и форумите за обратна връзка. Дори без профил можете да четете и търсите в тях, но не и да публикувате отговори.

Как да изтриете обявите си

Най‑близкото до „затваряне“ на профила е да изчистите всичката информация от него. Отидете в началната страница на вашия профил, в секцията „Manage“ кликнете върху Delete до всяка обява. Ако промените не се покажат, опреснете страницата. След като изтриете всички обяви, сменете имейла с такъв, който не използвате – имайте предвид, че може да пропуснете известие за евентуално хакване.


URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100207204.html

Софтуер
  • Как да публикувате обява в Craigslist

    Craigslist получава над 50 милиарда прегледа на страници месечно, така че сте избрали правилното място за вашата обява. Можете да публикувате безплатна обява без регистрация, но създаването на профил улеснява редактирането и повторното публикуване.Избор на категорияАко нямате акаунт в Craigslist или

  • Как да изтриете вашата Photobucket сметка

    Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com