whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Софтуер

Сравнете Norton Internet Security и Windows Defender

И Norton Internet Security, и Windows Defender могат да помогнат за защитата на компютъра от заплахи, причинени от злонамерен софтуер. Тъй като двете програми имат едни и същи функции, те не винаги работят добре, когато и двете са инсталирани. Програмите са предназначени за подобни, но в крайна сметка различни цели и не трябва да се разглеждат като конкурентни продукти. Microsoft Security Essentials е по-близо до Norton Internet Security.

Функции
Windows Defender защитава срещу един определен тип злонамерен софтуер: шпионски софтуер, който обикновено следи вашите компютърни дейности. Norton Internet Security защитава от шпионски софтуер и също така предпазва от други заплахи като вируси и троянски коне.

Съображения
Тъй като Windows Defender защитава само срещу един вид заплаха, ще трябва да имате инсталиран допълнителен антивирусен софтуер. Norton Internet Security е проектирана като всеобхватна програма за защита срещу почти всяка заплаха и не изисква инсталиране на друг софтуер.

Цена
Windows Defender е безплатна услуга, предварително инсталирана на компютри с Windows, тъй като въвеждането на Windows Vista и е достъпно за изтегляне за някои по-стари операционни системи на Windows. Norton Internet Security изисква потребителите да поддържат абонамент за програмата, за да продължат да работят. Към 23 септември 2010 г. цената на абонамента е $ 69.99 за една година.

URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100204670.html

Софтуер
  • Как да преинсталирате Verizon Internet Security Suite

    Verizon Internet Security Suite е компилация от програми за сигурност за персонални компютри с Windows. Софтуерът за сигурност се предоставя от телекомуникационната компания Verizon. Физическите лица могат да имат достъп и да използват софтуера за сигурност с месечна такса. Тя включва различни функц

  • Как да възстановите интернет услугата в Windows XP

    Има много причини да загубите връзката си с интернет в Windows XP. Най-честата причина е липсващи или повредени системни файлове. Можете също да загубите връзката си с интернет, защото настройките ви са били случайно изтрити. В други случаи това може да е причинено от проблем с вашата безжична LAN.

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com