whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Софтуер

Как да инсталирате Office Communicator

Microsoft Office Communicator е средство за комуникация между служители, което прави поддържането на връзка с вашите колеги бързо и лесно. Office Communicator идва с функции като гласов и видео чат, достъп с дистанционна гласова поща, помощни програми за конференции и споделяне на работния плот. Communicator може да се интегрира и с текущо инсталираните приложения на Microsoft Office. Ако вашите колеги използват най-новата версия на Communicator, но компютърът ви няма инсталирано приложение, следвайте тези инструкции, за да инсталирате Microsoft Communicator на компютъра.

Стъпка 1
Изтеглете “Communicator.msi” Инсталационния пакет от Microsoft или попитайте ИТ отдела на вашата компания за копие на файла. Поставете пакета в лесно намиращо се място на компютъра.

Стъпка 2: Премахнете всички стари версии на Microsoft Communicator от компютъра си. Използвайте приложението „Добавяне или премахване на програми“ в „Контролен панел“, за да деинсталирате остарели версии на Communicator от вашата машина. Изберете „Microsoft Office Communicator“ от списъка с инсталирани програми и кликнете върху бутона „Премахване“.

Стъпка 3: Рестартирайте компютъра.

Стъпка 4: Затворете Microsoft Office програми, които могат да се изпълняват при стартиране. Изберете “Run” от менюто “Start”, за да отворите диалоговия прозорец Run.

Стъпка 5
Кликнете върху бутона “Browse” и изберете инсталационния пакет “Communicator.msi”. Кликнете върху „OK“ в диалоговия прозорец Изпълнение, за да започнете да инсталирате Microsoft Office Communicator на компютъра си. щракнете върху “Напред” за достъп до страницата “Конфигуриране на Microsoft Office Communicator”.
Приемете местоположението по подразбиране за инсталацията на Communicator и щракнете върху “Напред”. Microsoft Office Communicator ще започне да се инсталира. Когато инсталацията приключи, щракнете върху „Край“, за да затворите инсталационния прозорец.

Съвет
Ако имате нужда от администраторски достъп, за да инсталирате Communicator на компютъра, свържете се с ИТ отдела на фирмата.

Предупреждение

  • Преди да инсталирате най-новата версия, винаги деинсталирайте по-старите версии на Communicator. Наличието на няколко версии на програмата на компютъра може да доведе до неправилно функциониране на програмата.


    URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100201895.html

  • Софтуер
    • Как да деинсталирате Microsoft Office Groove

      Microsoft Office Groove е софтуерна програма за сътрудничество, която работи заедно с продуктите на Microsoft Office или като самостоятелна програма. Groove създава съвместни работни станции, файлове и инструменти на мрежов сървър, където колегите имат достъп до същите проектни документи. Има два на

    • Как да инсталирате Microsoft Office XP Professional

      Издаден през 2002 г., Microsoft Office XP Professional (наричан още Office 2002) е софтуерен пакет, съдържащ популярни програми за производителност на Microsoft. Office XP Professional предлага Word, Excel, Outlook, PowerPoint и Access. Преди да можете да използвате някоя от програмите в Microsoft O

    Интернет познания © https://bg.whycomputer.com