Интернет знания
Блокирането във Facebook спира директната комуникация между вас и избраните потребители, но това не е постоянно състояние. В настройките за блокиране можете да видите целия списък с блокирани профили и с няколко клика да ги деблокирате. След като деблокирате потребител, за да възстановите предишното ви приятелско състояние, трябва отново да изпратите заявка за приятелство. Ако той/тя ви е блокирал/а, профилът му/й няма да се появи в резултатите и няма да можете да изпратите заявка.
Facebook е социална мрежа, която ви позволява да поддържате връзка с приятели и семейство, където и да се намират. Най-удобният начин е да актуализирате данните за контакт във вашия профил, за да ви е лесно да ви намерят. Следвайте тези прости стъпки, за да редактирате информацията.Стъпка 1Влезте в
Как да споделите видеоклип от YouTube във Facebook Facebook е създаден за споделяне на информация – снимки, видеа и новини. Благодарение на вградената интеграция с YouTube, можете да публикувате видеоклип от YouTube във вашия профил само за няколко секунди. Стъпка 1 Отворете YouTube и намерете видео