Интернет знания
Facebook записва всеки потребител, когото блокираш, което ти позволява да видиш накратко кои хора не могат да се свържат с теб по никакъв начин в социалната мрежа. Блокираните потребители се подреждат по реда на блокиране – от най-скорошния към най-стария. При преглед на списъка можеш само да премахнеш блокирането на избрания потребител. Списъкът с блокирани потребители се достъпва от уеб браузъра на компютъра.
Щракнете върху иконата „Заключване“ в горната част на всяка страница във Facebook и изберете раздела „Как да спра някой да ме безпокоява?“.
Натиснете връзката „Прегледайте всички блокирани потребители“, за да отворите прозореца „Блокирани хора“.
Кликнете върху бутона „Отблокирай“ отдясно на потребителя, когото искате да отблокирате.
Натиснете „Потвърждавам“, за да отблокирате потребителя, което му позволява отново да вижда вашата новинарска лента и да се свързва с вас.
Накрая натиснете „Затвори“, за да затворите прозореца „Блокирани хора“.
Публикуването на телефонен номер в профила ви във Facebook улеснява приятелите ви да се свържат с вас. Ако желаете да запазите поверителността си, премахването му е изключително просто. Стъпка 1 Влезте в Facebook, кликнете върху менюто „Акаунт“ в горната част и изберете „Настройки на акаунта“ от пад
Facebook групите предоставят специализирани пространства за хора със сходни интереси. Членовете могат да публикуват, да коментират и да споделят съдържание в груповата страница. Когато създадете група, можете по всяко време да поканите приятели. Ако искате да спестите време, вместо да изпращате отде