whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Какво значи, когато скриете приятел във Facebook?

Какво означава скриването на приятел във Facebook?

Скриването на приятел е удобен начин да намалите или премахнете неговите публикации от новинарската ви лента, без да го премахвате от списъка с приятели или да го блокирате. Тази функция позволява да получавате по‑малко актуализации от конкретен човек, без той да разбира, че сте го „скрили“.

Как се използва функцията „Скрий/Отписване“

За да скриете приятел, задръжте курсора върху стрелката надолу в горния десен ъгъл на публикацията в новинарската лента. В падащото меню изберете Скрий. Ще се появи връзка „Променете какви актуализации получавате от [име]“. Тя отваря меню с различни опции – можете да скриете всичко освен най‑важните публикации, или само снимки, видеоклипове и т.н. Ако искате да спрете всички актуализации, изберете Отписване (Unfollow). Същото действие може да се направи и от страницата на приятеля: задръжте курсора върху бутона „Приятели“ и премахнете отметката от „Показвай в новинарската лента“.

Какво се променя след скриване

След като изберете Отписване, публикациите на приятеля ви вече няма да се появяват в новинарската лента, в десния панел с новини или в тикера. Вие няма да виждате неговите линкове, снимки или статуси от началната си страница, но все още можете да ги разгледате директно от неговия профил. Вашите собствени публикации ще продължат да се появяват в неговата лента, стига той да не е скрил вас.

Съобщения и чат

Скриването не блокира комуникацията. Можете да изпращате съобщения и да чатите както обикновено. Коментарите, които приятелят ви оставя под вашите публикации, също ще се виждат, както и неговите коментари в групи, страници и в профилите на общи приятели.

Как да върнете приятеля в новинарската лента

Ако решите, че искате отново да виждате актуализациите му, отидете на неговата страница, задръжте курсора върху бутона „Приятели“ и отново отметнете „Показвай в новинарската лента“.


URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100209078.html

Социални медии
  • Какво означава заключена Yahoo сметка?

    Защо се заключва вашата Yahoo сметка? Когато се опитате многократно да влезете в Yahoo с грешна парола, системата автоматично блокира профила, за да предпази вашите данни от неоторизиран достъп. Този механизъм, наречен „ID Lock“, спира опити за влизане, след като се регистрират няколко неуспешни опи

  • Какво означава съобщението „извън обхват“ на вашия монитор?

    Видеокартата и мониторът работят заедно, за да създадат изображението на екрана. Видеокартата генерира сигнал, а мониторът го показва. Всеки монитор има оптимална резолюция, при която се представя най‑добре. Ако видеокартата се опита да изведе сигнал с резолюция, която мониторът не поддържа, ще се п

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com