whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Умни устройства

Какво се случва, когато изтриете своя Tumblr акаунт?

Ако изтриете своя Tumblr акаунт, вашият основен блог и всички вторични блогове се изтриват автоматично. Моментално се премахвате и от групови блогове, в които участвате. Премахването на основния блог означава изтриване на целия акаунт, което включва и всички други блогове, свързани с него. Отделно можете да изтриете вторични блогове, без да затваряте основния блог или целия акаунт.

Възможно ли е възстановяване?

След като акаунтът е изтрит, не може да бъде реактивиран или възстановен. Това означава, че няма да можете да възстановите блоговете или публикациите си. Също така губите всички премиум теми, освен ако предварително не сте поискали Tumblr да ги премести към друг блог. Според Tumblr компанията не може да ви помогне да възстановите данните. При създаване на нов акаунт можете да се опитате да заявите предишния URL на блога, ако той е свободен.


URL:https://bg.whycomputer.com/smartdevices/100219204.html

Умни устройства
  • Какво се случва, когато изтриете своя Tumblr?

    Ако вече не се радвате да препубликувате анимирани GIF‑ове и да превъртате безкрайния си табло, най‑лесният начин да се откажете е да изтриете блога си в Tumblr. Веднъж изтрит, процесът не може да бъде отменен, а резултатът зависи дали премахвате главен или вторичен блог, затова бъдете сигурни, че и

  • Какви видеоклипове можете да качвате в Tumblr?

    Tumblr е социална мрежа и микроблогинг платформа, която ви позволява да създавате, управлявате и следите микроблогове по различни теми. Тези блогове често съдържат мултимедийни елементи, включително видеоклипове, които могат да се вграждат в публикациите или да се качват директно в Tumblr. Въпреки ч

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com