Интернет знания
Изтриването на вашия Tumblr блог премахва окончателно вашия акаунт, всички второстепенни и групови блогове, публикуваното съдържание и запазените данни. След като блогът бъде изтрит, никоя от тези информации не може да бъде възстановена.
Ако имате платени премиум теми, които не желаете да загубите, можете да се свържете с поддръжката на Tumblr и да поискате прехвърляне на темите към друг ваш блог. Това трябва да се направи преди да изтриете главния си блог, тъй като заявката се изпраща от основния ви акаунт.
Въпреки че съдържанието на блога не може да се възстанови, можете отново да регистрирате същия URL. След изтриване URL‑тото се освобождава и е достъпно за всеки. Ако искате да предотвратите друг потребител да го заеме, създайте нов акаунт с този адрес, независимо дали планирате да продължите да блогвате.
Вашият Blogger блог е личен уебсайт, който можете да използвате за лични или професионални цели. Той ви позволява бързо да достигнете до онлайн аудиторията, да споделяте мисли и опит. URL‑ът на блога е уеб адресът, който посетителите въвеждат, за да видят вашите публикации. При създаването му можете
Tumblr позволява да свържете собствено име на домейн с вашия блог, което придава професионален вид и доверие. Платформата не продава домейни, затова първо трябва да закупите такъв от регистратор.Стъпка 1 – Закупуване на домейнИзберете и купете домейн от доставчик като GoDaddy, Namecheap, 1&1 или спе