Интернет знания
MeetMe е безплатна социална мрежа, където можете да се запознавате с нови хора, да чатите чрез видео и да играете игри. Ако решите, че вече не искате да използвате услугата, можете да деактивирате акаунта си. Това ще спре всички контакти от други потребители и ще премахне вашите данни от сайта. След деактивиране акаунтът не може да бъде възстановен.
Отворете уебсайта MeetMe (линк в раздел „Ресурси”) и влезте в профила си.
Кликнете върху иконата „Настройки“ (две зъбни колела) в горния десен ъгъл и от падащото меню изберете „Акаунт“.
В раздела „Акаунт“ натиснете линка „Деактивиране на акаунт“.
Въведете имейла и паролата, с които сте се регистрирали в MeetMe, отметнете причината за деактивиране (или изберете „Друга“ и напишете вашата причина) и натиснете синята бутон „Деактивирай акаунт“. Потвърдете с „OK“.
Ако вече не използвате Yahoo Mail или планирате да преминете към друг доставчик, можете да затворите акаунта си. При затваряне Yahoo изтрива всички ваши данни и настройки от всички свои услуги – включително HotJobs, Yahoo Small Business и Yahoo Geocities. Автоматично се премахва и вашият Flickr проф
Craigslist изисква валиден телефонен номер за вашия акаунт, когато публикувате обяви в определени категории. Категориите, които изискват проверка, се различават според географското местоположение, но процесът на телефонна верификация е един и същ за всички регионални табла на мрежата. Стъпка 1 Отвор