Интернет знания
Когато вече не ви е нужен Yahoo акаунт, можете да го изтриете, за да спре получаването на Yahoo имейли. Личните ви данни ще бъдат премахнати от сайта. Затварянето на акаунта премахва членството ви и в други Yahoo услуги, като Flickr, Monster, Yahoo Groups и Finance Portfolio.
Отворете страницата за изтриване на акаунт в Yahoo и влезте с вашето потребителско име и парола.
Проверете дали потребителският идентификатор (ID) в горната част на страницата е правилен и прочетете информацията за прекратяване на платени услуги, както и за услугите, които ще бъдат спряни след изтриване.
Потвърдете самоличността си, като отново въведете паролата си в полето под въпроса „Сигурни ли сте, че искате да прекратите вашия Yahoo! акаунт?“
Въведете показания в полето за защита (CAPTCHA) код, за да докажете, че не сте робот и искате да изтриете акаунта.
Натиснете бутона „Прекрати този акаунт“.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
Ако вече не използвате Yahoo Mail или планирате да преминете към друг доставчик, можете да затворите акаунта си. При затваряне Yahoo изтрива всички ваши данни и настройки от всички свои услуги – включително HotJobs, Yahoo Small Business и Yahoo Geocities. Автоматично се премахва и вашият Flickr проф