Интернет знания
За разлика от 3DS, Wii U няма директна опция за изтриване на историята от интернет браузъра. Единственият начин е пълно изтриване на данните на браузъра, което премахва и запазените отметки и персонални настройки.
Преди да изтриете данните, запишете URL‑те на важните ви отметки, защото те ще бъдат изгубени.
Няма начин да запазите отметките и едновременно да изтриете само историята – изтриването е пълно.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
Windows Media Player е удобен за гледане на видеоклипове и слушане на музика, но запазва информация за вашите плейлисти и последно гледани файлове. Ако искате да скриете тази информация от другите потребители, следвайте описаните по-долу стъпки за изтриване на историята.Изтриване на историята чрез к