Интернет знания
За да изтриете историята на уеб браузъра, отворете Интернет опциите (Internet Options) и в раздела Общи (General) изберете бутона Изчистване на историята (Clear History). Този процес премахва списъка с посетени уеб сайтове и други данни, съхранени от браузъра.
Следвайте стъпките, описани в нашето безплатно видео, за да научите полезни съвети от консултант по интернет бизнес относно ефективното използване на интернет инструменти.
Преди да изтриете вашата Photobucket сметка, запазете всички снимки и видеа, които искате да запазите.Изтриване на безплатна сметкаВлезте в профила си, кликнете върху иконата със стрелка до потребителското име и изберете „Настройки на потребителя“. Отидете в раздела „Сметка“, превъртете надолу и нат
Без значение от лоялността към определена марка, няма нищо, което да ви пречи да използвате едновременно няколко уеб браузъра на един компютър. Това ви позволява да бъдете влезли в различни акаунти, да тествате сайта си в различни среди и да се възползвате от разширенията на всеки браузър. Изпълнени