Интернет знания
Изтриването на фотоалбум премахва самия албум и всички снимки в него – нито албумът, нито снимките могат да бъдат възстановени. Можете да изтриете само албуми, създадени от вас; стандартните албуми (например „Снимки от хронологията“, „Снимка за корица“ и „Мобилни качвания“) се изтриват само снимка по снимка.
1. Отидете в профила си, кликнете върху Снимки, след това – Албуми.
2. Изберете албума, който искате да премахнете, и кликнете върху името му.
3. Над галерията с изображения кликнете върху иконата‑зъбно колело и изберете Изтриване на албум.
4. Потвърдете избора си, като отново натиснете Изтриване на албум. Ще бъдете върнати към списъка с останалите албуми.
Само албумите, създадени от вас, могат да бъдат изтрити изцяло. За стандартните албуми е необходимо да изтриете снимките поотделно: отворете желаната снимка в пълен размер, преместете курсора върху нея, докато се появи лентата с опции, кликнете върху Опции и изберете Изтриване на тази снимка.
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за
Какво е Facebook Phonebook?Facebook Phonebook е приложение за Facebook, което събира телефонните номера, посочени във вашите приятелски профили, в един удобен списък. Ако приятелите ви са задали поверителност, те могат да изключат споделянето на номерата си. Приложението също така показва телефоннит