Интернет знания
Facebook е мощен инструмент за поддържане на връзка с приятели и семейство, но както в реалния живот, в мрежата има хора, с които не желаем да взаимодействаме. Ако искате дадено лице – било то приятел, член на семейството или просто познат – да спре да харесва или коментира вашите публикации, трябва да го блокирате. Блокирането премахва приятелството и не изпраща известие до потребителя.
Отворете началната страница на Facebook и кликнете върху иконата на катинарчето, за да отворите менюто „Съкращения за поверителност“. Изберете опцията „Как да спра някой да ме притеснява?“
В полето „Добавете име или имейл“ въведете името или имейл адреса на човека, когото искате да блокирате. След това натиснете бутона „Блокирай“. Този процес също премахва приятелството, но потребителят няма да бъде информиран, че е блокиран. За да проверите дали блокирането е успешно, кликнете върху „Преглед на всички блокирани потребители“ в същото меню.
Facebook е популярна социална мрежа, използвана по целия свят. Тя ви помага да поддържате връзка с приятели, да се свържете с бивши познати и дори да срещнете нови хора. В платформата има удобен инструмент за търсене, който ви позволява да намирате приятели и роднини. Търсенето може да се филтрира п
Приложението Facebook за iPhone е напълно интегрирано с iOS, което ви позволява да споделяте снимки директно от вашата галерия или от камерата. Качените снимки се появяват автоматично в албума „Mobile Uploads“ и на вашата стена.Стъпки за качванеСтъпка 1Докоснете иконата Facebook на началния екран. А