Интернет знания
Facebook предлага множество настройки за поверителност, които ви позволяват да контролирате кой може да вижда вашите публикации, снимки и други данни. Освен глобалните настройки, можете да променяте поверителността и за отделна публикация.
Кликнете в полето "Какво ви се случва?" и напишете съобщение, добавете снимка или видео.
До бутона "Публикувай" натиснете иконата за избор на аудитория и от падащото меню изберете "Персонализирано".
В раздела "Тази публикация да видят" изберете "Определени хора или списъци".
Започнете да въвеждате името на приятеля, с когото искате да споделите публикацията. Когато се появи, изберете пълното му име и натиснете "Запази промените".
Накрая натиснете "Публикувай". Публикацията ще бъде видима само за вас и избрания приятел.
Facebook и MySpace са популярни социални мрежи, които ви позволяват да поддържате връзка с приятели, да изпращате съобщения и да следите новини. Ако искате да добавите някой към списъка си с приятели, намирането на неговия профил е изключително просто.Намиране на приятел във FacebookСтъпка 1Влезте в
Facebook е популярна социална мрежа, използвана по целия свят. Тя ви помага да поддържате връзка с приятели, да се свържете с бивши познати и дори да срещнете нови хора. В платформата има удобен инструмент за търсене, който ви позволява да намирате приятели и роднини. Търсенето може да се филтрира п