Интернет знания
Когато публикувате туит, всички последователи виждат съобщението. Директните съобщения (DM) са частни разговори между двама потребители и не могат да се виждат от други.
Twitter подрежда изпратените и получените DM‑та по потребители, така че лесно можете да прегледате съобщенията, които сте изпратили.
Влезте в профила си в Twitter.
Щракнете върху стрелката, сочеща надолу, до иконата на зъбно колело в горната част на страницата. Ще се покаже падащо меню с настройки.
Изберете „Директни съобщения“. Ще се отвори прозорец, в който са изброени всички потребители, с които сте обменяли DM‑та.
Кликнете върху името на желания потребител, за да видите цялата разговорна нишка – вашите съобщения и отговорите му.
Бисквитките са малки парчета информация, съхранявани от уеб браузъра на вашия компютър. Някои от тях са полезни – например, запомнят вашите пароли или потребителски имена след ваше съгласие. Други помагат на любимите ви сайтове да персонализират съдържанието според вашите предпочитания. Има обаче и
Създаване на потребителски акаунти за споделена папка Стъпка 1 Отворете менюто Start и изберете Control Panel. Стъпка 2 Щракнете двукратно върху иконата User Accounts. Стъпка 3 Изберете опцията Manage Another Account. Ще се отвори прозорец за управление на акаунти. Стъпка 4 В този прозорец щракнете