Интернет знания
Facebook ви позволява да споделяте снимки с приятели, но също така може да служи като онлайн хранилище – да качите и съхраните всички ваши снимки, а след това да решите кога, как и с кого да ги споделите. Освен споделяне с конкретни групи или хора, Facebook предлага опция „Само за мен“, която прави снимките видими единствено за вас. Тази настройка може да се приложи както към ново качени снимки, така и към вече съществуващи.
Влезте във вашия профил във Facebook и от лявото меню под раздела „Любими“ изберете Снимки, за да отворите страницата с вашите албуми.
Кликнете върху бутона + Добави снимки в горната част на страницата, за да отворите прозореца за качване.
От падащото меню за поверителност, разположено вляво от бутона „Публикувай снимки“, изберете Само за мен. По този начин снимките ще бъдат видими само за вас.
Натиснете отново Добави снимки, за да отворите диалоговия прозорец за избор на файлове.
Изберете желаните снимки, задържайки клавиша Ctrl и кликвайки върху всяка от тях. След като маркирате всички, натиснете Запази.
Накрая кликнете върху Публикувай снимки. Снимките ще се появят във вашата страница, след като файловете се качат.
Как да споделите видеоклип от YouTube във Facebook Facebook е създаден за споделяне на информация – снимки, видеа и новини. Благодарение на вградената интеграция с YouTube, можете да публикувате видеоклип от YouTube във вашия профил само за няколко секунди. Стъпка 1 Отворете YouTube и намерете видео
Facebook и MySpace са популярни социални мрежи, които ви позволяват да поддържате връзка с приятели, да изпращате съобщения и да следите новини. Ако искате да добавите някой към списъка си с приятели, намирането на неговия профил е изключително просто.Намиране на приятел във FacebookСтъпка 1Влезте в