Интернет знания
Вторичните блогове в Tumblr се изтриват от страницата с настройки на конкретния блог. За разлика от основните блогове, вторичните могат да имат няколко участника. Ако блогът, който искате да изтриете, има други членове освен вас, първо трябва да ги премахнете – в противен случай блогът ще продължи да функционира с останалите потребители.
1. Кликнете върху иконата с齿човек (зъбчатка) за настройки в горната част на таблото.
2. Изберете името на блога, който желаете да деактивирате.
3. В долната част на страницата натиснете бутона Delete (Изтриване).
4. Потвърдете избора си, като въведете отново потребителското си име, паролата и URL‑то на блога. След това блогът ще бъде деактивиран.
Ако вместо бутон „Delete“ виждате бутон „Leave“, това означава, че в блога има други членове.
1. От таблото изберете желания блог от падащото меню в дясната част.
2. Кликнете върху раздела Members (Членове).
3. На следващия екран премахнете всички останали потребители, свързани с блога.
След като всички членове бъдат премахнати, можете да изтриете блога, следвайки стъпките от раздела „Изтриване на блогове“.
Както при всяка социална мрежа, блогването не е просто да викаш в безкрая на интернет – то е диалог. Ако имаш отговор на въпрос или искаш да добавиш мнение към дискусия, можеш да отговориш на публикация по няколко начина.РеблогванеНатисни бутона „Reblog“ (препубликувай) под публикацията. Това можеш
Добавете Google Analytics към вашия Tumblr блогПлатформата Tumblr няма вградени инструменти за статистика, затова най‑лесният начин да видите колко посетители има вашият блог е чрез Google Analytics. Този инструмент ви показва не само общия брой посещения, но и откъде идват потребителите, кои ключов