Интернет знания
Изтриването (нулирането) на вашия Kindle премахва цялото съдържание, което сте добавили, и връща настройките към фабричните им стойности. Това е полезно, ако продавате или подарявате устройството, за да предотвратите достъп до вашите лични книги, бележки и други данни. Освен това, нулирането често решава случайни софтуерни проблеми, които могат да се появят с времето.
Натиснете бутона „Home“, за да се върнете към началния екран.
Натиснете бутона „Menu“, след това превъртете надолу и изберете „Settings“ (Настройки).
Отново натиснете бутона „Menu“, след това изберете „Reset to Factory Defaults“ (Нулиране до фабрични настройки) и потвърдете с „OK“.
Докоснете малката зъбчатка, за да отворите падащото меню, и изберете „More“ (Още).
Превъртете нагоре по екрана, докоснете „Device“ (Устройство), след което превъртете надолу и изберете „Reset to Factory Defaults“ (Нулиране до фабрични настройки). Потвърдете с „Erase Everything“ (Изтриване на всичко).
Когато закупите електронна книга от Amazon.com за вашия Kindle, тя се доставя в собствен формат с лицензиране и защита чрез DRM. Kindle обаче поддържа и други формати, включително MOBI. За да прехвърлите вашата колекция от MOBI книги, можете да ги изпратите като прикачени файлове по имейл или да ги
Със 3 500 книги, съхранени в Kindle 3, вашият електронен четец се превръща в лична библиотека в ръка. Често се купуват нови заглавия, пробват се безплатни класически творби – например „Война и мир“ или пълните съвкупности на Шекспир. Но големият капацитет не означава, че трябва да държите всичко на